Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkI Porto producerer man cykler på livet løs

Sidste indlæg 29-08-2016 10:28 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 29-08-2016 10:28

  I Porto producerer man cykler på livet løs

  Relativt lave produktionsomkostninger og viden opsamlet over mange år har gjort Porto-området til Portugals 'Bike-Valley'.

  Man forsøger ikke at konkurrere på pris med billige kinesisk-producerede cycler. Alligevel er der efterhånden omkring 35 veletablerede cykelproducenter; heraf hovedparten i og omkring Porto. 

  Portugals cykelindustri er kendt for mærker som Miranda, SRAM, Miralago, Valver, Polisport, Ficosa, Ciclo Fapril, og Tabor. Samlet set kommer Portugal ind på en 3. plads blandt europæiske producenter af cykler efter Italien og Tyskland.

  Hovedkonkurrenterne med sammenlignelige lønomkostninger og ekspertise i produktion af kvalitetscykler er Polen, Bulgarien og Rumænien. Se 2015 rapport over cykelproduktion i Europa.

  Et voksende forretningsområde er E-bikes (el-cykler), og Portugal er desuden storleverandør af dele til cykelproduktion I andre lande. Se article på BIKE-EU.com

  Sean
  Portugalnyt

  Emner: ,