Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkPingo Doce ejer Jerónimo Martins åbner nye 'upmarket' butikker i Polen

Sidste indlæg 03-10-2018 15:00 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 03-10-2018 15:00

  Pingo Doce ejer Jerónimo Martins åbner nye 'upmarket' butikker i Polen

  Mens Pingo Doce supermarkeder ligger midt i markedet i Portugal (hverken meget dyrt eller rigtig billigt), er den store portugisisk ejede Biedronka kæde i Polen med små 3000 butikker discount, så det forslår sig.

  Nu forsøger Jerónimo Martins fra Portugal sig med en satsning i den øvre del af markedet for dagligvarer i Polen. Se artikel.

  Biedronka Premium skal trække på det ret gode image, som Biedronka har i kraft af gode, billige produkter på det polske marked for dagligvarer - i stil med Pingo Doce i Portugal faktisk, og mange produkter går igen. 

  At der er knap så meget orden og sans for detaljer i mange Biedronka butikker i Polen gør (indtil videre) mindre, da man er mindre godt vant end i så mange andre lande. Den dominerende franske Carrefour supermarkedskæde i Polen slipper også afsted med at have lidt rodede forretninger, som med danske øjne kunne trænge til en opgradering. Tyske Lidl er dog på stærk fremmarch, og her er der langt mere check på indretning og helhedsoplevelse.

  Foreløbig har Biedronka købt 5 Piotr & Pawel butikker til at indrette, som Biedronka Premium. Piotr & Pawel er Polens førende delikatesse og supermarkedskæde i det 'dyre' segment med omkring 140 butikker. Piotr & Pawel stammer fra Poznan og skærer antal af forretninger ned efter kraftig ekspansion i de senere år.

  Se mere om Pingo Doce

   

  Sean
  Portugalnyt