Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkHovedrengøring på Ryanairs hjemmeside

Sidste indlæg 23-02-2008 15:42 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 23-02-2008 15:42

  Hovedrengøring på Ryanairs hjemmeside

  Man kan ikke booke flybilletter på Ryanairs hjemmeside i denne weekend. Selskabet er nemlig ved at justere priserne på flybilletter på hele det omfattende Ryanair web site.

  Fra mandag d. 25. februar 2008 klokken 23.59 dansk tid skulle priserne på flyrejser med Ryanair være i overensstemmelse med EU's regler for angivelse af skatter og afgifter som en del af den samlede pris på en flybillet.

  Ryanair fik faktisk sammen med 12 andre flyselskaber påbud om at rydde op i sin 'prisjungle' senest i januar 2008, men fik dog frist til 15 februar af britisk Office For Fair Trading.

  Ryanair meddeler at hjemmesiden www.ryanair.com skal justeres til de nye priser, og at man samtidigt benytter lejligheden til at implementere et nyt design og mere kapacitet på bookingsiderne.

  Ryanair hyppig gæst i pressen
  I den seneste tid har Ryanair som mange andre luftfartsselskaber mærket de stigende oliepriser. Det irske lavprisselskab med den slagfærdige Michael O'Leary i front har dog også været i pressen på grund af andre ting.

  • Ryanair blev i juni 2007 forbudt overtagelse af Air Lingus. EU Kommissionen begrunder afslaget med konkurrencemæssige årsager.
  • Ryanair lagde i januar 2008 afgifter på ALLE kufferter. Man har dog stadig lov at medbringe 10 kilo håndbagage uden beregning. Ved samme lejlighed hævede Ryanair prisen på én kuffert på en enkeltrejse fra 6 til 9 euro.
  • Man kan stadig checke ind i lufthavnen, men det koster fra januar 2008 4 euro mod før 3 euro. På nettet er det stadigvæk gratis.
  • Ryanair 'kom til' at bruge den forkerte model i en reklamekampagne i januar 2008. Den nye franske førstedame Carla Bruni lagde sag an med flyselskabet med krav om betaling af hendes normale modelhonorar. Det blev takseret i en fransk ret til 60.000 euro i erstatning.

  Ryanair er efterhånden kendt for sin store kreativitet, når der skal kradses ekstra penge hjem. Det koster dog endnu ikke noget at stå i kø ved Ryanair skranken.

  Rummelige destinationsangivelser

  Også med hensyn til navnene på selskabets destinationer hører Ryanair til de mere kreative.

  Aarhus lufthavn ligger som bekendt godt 40 kilometer fra Århus. Hamborg har faktisk egen lufthavn, men Ryanair bruger den såkaldte Hamburg-Lübeck lufthavn. Lübeck ligger over 65 kilometer fra Hamborg.

  Noget af det mest kreative Ryanair har præsteret i destinations-navne er omdøbningen af Faro lufthavn til Faro-Huelva i 2007.

  Det er så vidt vides første gang at to byer i to forskellige lande indgår i navnet på den samme lufthavn. Men Huelva i Spanien ligger jo også kun 110 kilometer fra Faro.


  PS: Ryanair annoncerer med billetter på tirsdag fra 10 cent altså under 1 krone - uden skjulte omkostninger.

  Sean
  Portugalnyt