Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkIntroduktion til forumet Portugal Café

Sidste indlæg 04-08-2007 19:45 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 04-08-2007 19:45

  Introduktion til forumet Portugal Café

  Velkommen til forumet: Portugal Café.

  Portugal Café er det uformelle mødested. Her er der (næsten) ingen grænser. Hvad har du på hjerte? - Det kan være Portugal-relateret, en vittighed eller måske en udvikling eller begivenhed som du ønker at kommentere. Du kan også bruge Portugal Café'en til at præsentere dig selv samt knytte bekendtskaber med andre, der deler din interesse for specifikke Portugal-relaterede emner.

  Portugalnyt synes at det er vigtigt, at man også kan diskutere emner som det ikke nødvendigvis er let at skabe enighed om. Man kan godt risikere at få lidt røg på Portugal Café'en. Vi vil så vidt muligt lægge "politiske" indlæg her, som folk så kan være enige eller uenige i.

  Vi håber alle vil bidrage til en god stemning.

  Man behøver ikke stille spørgsmål for at deltage. Forum er noget af det mest læste på Portugalnyt og du kan hjælpe andre danskere, nordmænd og svenskere til bedre oplevelser i Portugal, hvis du lægger dine tips ud og deler dine erfaringer med andre.

  Hvordan kan jeg deltage aktivt i Portugal Forum?
  For at kunne skrive indlæg i dette forum skal du have en Portugal-profil. Dvs. at du skal være oprettet som registreret bruger af hjemmesiden. Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette en profil. Klik blot på "Opret Portugal-profil" i den røde boks til venstre på siden.

  Med en Portugal-profil for du adgang til samtlige forums og services på Portugalnyt.dk. Herunder:
  • Adgang til at læse og skrive i samtlige forums i Portugal Forum.
  • Mulighed for at overvåge specifikke indlæg via email.
  • Hurtigt overblik over indlæg, du endnu ikke har læst samt indlæg du selv har lavet.
  • Mulighed for at kontakte andre brugere af Portugalnyt.
  • Modtagelse af Portugalnyts Nyhedsbrev (Lanceres ultimo 2007)
  I fremtiden vil Portugalnyt lancere yderligere funktioner og services, der er forbeholdt læsere, der har oprettet en gratis Portugal-profil.
  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk