Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelt vejr i Portugal

Sidste indlæg 28-10-2007 12:12 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 28-10-2007 12:12

  Aktuelt vejr i Portugal

  Portugalnyts vejr-sider er udvidet med visning af det aktuelle vejr samt temperaturer i områderne Lissabon, Porto, Faro (Algarve), Horta (Azorerne) samt Funchal (Madeira). Desuden kan man nu hurtigt danne sig et overblik over vejrudsigten for for de nævnte byer i Portugal via vore links til aktuelle 6-døgnsudsigter direkte fra DMI (Danmarks Meteorologiske Institut).

  Vintervejr i Portugal
  Vintervejret i Portugal er typisk meget mildere end i Danmark, og vinteren er kort. De koldeste portugisiske vintermåneder er december og januar. I Lissabon viser foråret ofte sine første tegn i februar. På vore sider om vejret i Portugal findes klimatabeller, der viser  de gennemsnitlige laveste nat-temparaturer og gennemsnitlige højeste dag-temperaturer i løbet af hver måned. Man kan trygt holde en oplevelsesrig vinterferie i Portugal, hvis man ikke lige er til strandliv og høje temperaturer. I Lissabon kunne man sidste år nemt sidde udenfor og spise på restaurant nytårsaften. Vore portugisiske klimatabeller viser også antallet af nedbørsdage samt antallet af solskinstimer.

  Læsere med særlig indsigt i vejrforholdene i Portugal er velkomne til at bidrage med yderligere informationer. Del gerne din viden i forumet Rejsen til Portugal eller skriv til info@portugalnyt.dk

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk