Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkBraga i Nordportugal - barok-stil, religiøst centrum og fodbold

Sidste indlæg 12-11-2007 19:16 af nicole. Antal svar: 1.
Side 1 af 1 (2 poster)
Forrige Næste
 • 07-11-2007 12:44

  Braga i Nordportugal - barok-stil, religiøst centrum og fodbold

  Byen Braga er tilføjet til Portugalnyts sektion om byer og steder i Portugal.

  Braga er sammen med Coimbra Portugals tredje største by. Braga ligger i Nordportugal og er en seværdig portugisisk by kendt for sine imponerende bygningsværker barok stil. Ærkebiskoppen i Portugal residerer i Braga, som også betragtes som det religiøse centrum i Portugal. Der er således rig lejlighed til at opleve kirker, klostre og slotte for de historisk interesserede.

  Braga tilbyder også et livligt byliv. Fodbold-interesserede vil finde det interessant at opleve Bragas spektakulære stadion, der blev opført i forbindelse med EM i Portugal i 2004. Braga Stadion er bygget ind i en klippevæg. Der er kun tilskuerpladser på de to langsider. I den ene ende er stadion lukket af klippevæggen medens den anden ende er helt åben.

  Fra Porto til Braga er der ca. 60 km. 

  Fakta om Braga

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk

 • 12-11-2007 19:16

  • nicole
  • Top 75 Bidragsyder
  • Aktiv siden:
   12-11-2007
  • Indlæg 5

  Sv: Braga i Nordportugal - barok-stil, religiøst centrum og fodbold

  Tillykke med en ny god Portugal side, og godt at der også kommer forskelligt fra Nordportugal, indtil nu har det meste været centreret mest omkring midt og syd. Men held og lykke med denne ny side.

  Hilsen Nicole