Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkSvenskerne tror de har vundet i lotto

Sidste indlæg 30-11-2007 20:38 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 30-11-2007 20:38

  Svenskerne tror de har vundet i lotto

  "Det føltes som at have fået bingo" udtalte TV3's svenske kommentator og tidligere landsholdskaptajn Glenn Hysén, da lodtrækningen til kvalifikationsturneringen til VM i 2010 var afsluttet.

  Danmark trak som bekendt Portugal, Sverige, Ungarn, Albanien og Malta.

  I Portugal var glæden over de skandinaviske hold mere behersket og landstræner Filipe Scolari nøjedes med at sige at det var en hård gruppe. Senere sluttede Sveriges landstræner Lars Lagerbäck sig til denne udtalelse, men kunne dog ikke helt skjule sin tilfredshed.

  Må vi minde d'herrer svenskere om at Sveriges bedste resultat ved VM i fodbold er en andenplads og ved EM i fodbold en tredjeplads. Danmark har præsteret i 1998 at komme i kvartfinalen ved VM og vandt som bekendt EM i 1992. Det virker meget lige, men ser man på Sveriges fornemme VM sølvmedalje, blev den altså hentet hjem før ruder konges tid i 1958.

  Svenskerne kan dog også prale med at være blevet nummer 3 ved VM i USA i 1994 og i øvrigt at have tabt alle deres kampe ved VM i Italien i 1990. Danmarks EM sejr i 1992 sættes i relief af at Danmark faktisk var med på afbud, og at Michael Laudrup ikke gad spille på holdet.

  Både det danske og det svenske landshold blev i øvrigt slået ud i 8-delsfinalerne ved VM i 2002.

  Måske de danske og svenske fodboldlandshold trods op- og nedture er meget lige.

  Sean
  Portugalnyt

  Emner: