Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkGratis program fra LetNet til internetbrugere med begrænset erfaring

Sidste indlæg 02-01-2008 19:07 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 02-01-2008 19:07

  Gratis program fra LetNet til internetbrugere med begrænset erfaring

  Er man ikke opvokset med internettet kan de mange skærmbilleder og tekniske udtryk i computerprogrammer ofte være til stor forvirring. Derfor har den danske virksomhed LetNet udviklet et program, som gør surfing på internettet meget nemmere for den uerfarne bruger.

  LetNet har lavet et gratis program (internet-browser), der gør dig i stand til at besøge hjemmesider på en nem og brugervenlig måde. Programmet er særligt målrettet de knap så IT-kyndige computer-brugere, samt ældre mennesker, der ønsker brugervenlig og enkel adgang til hjemmesider, email og spil som f.eks. 7-kabale. Programmet er på dansk og man støder ikke på tekniske udtryk og andre besværligheder i LetNet. Opdateringer sker også automatisk. Med LetNet kan du (eller dine forældre og bedsteforældre) gøre computeren til en naturlig del af hverdagen, uden at skulle sætte dig ind i indviklet teknologi.

  Læs mere om LetNet eller hent det gratis program


  Som den opmærksomme læser nok har opdaget, har man de seneste uger kunnet se annoncer for LetNet, når man læser artiklerne på Portugalnyt. 

  Portugalnyt laver løbende markedsføringsaftaler med andre virksomheder – primært virksomheder der er relateret til Portugal, men også med virksomheder, der som LetNet udbyder et interessant produkt eller en service, som vore læsere kan have glæde af.

  Skriv til info@portugalnyt.dk hvis din virksomhed tilbyder et produkt eller en service, som er interessant for vore læsere. I december 2007 lagde knap 5000 læsere vejen forbi Portugalnyt.

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk