Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkContinental udvider i Lousado med produktion af de helt store dæk

Sidste indlæg 13-06-2019 9:17 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 13-06-2019 9:17

  Continental udvider i Lousado med produktion af de helt store dæk

  Den lille by Lousado omkring 25 km nord for Porto står til at få yderligere et tre-cifret antal arbejdspladser med Continentals investering på omkring 100 millioner euro i produktion af de såkaldte OTR dæk.

  Continental er allerede langt den største arbejdsgiver i Lousado, hvor den internationale dækproducent også har et udviklingscenter.

  OTR står for Off The Road og har ikke så meget med normale 4-hjulstrækkere at gøre. Istedet handler det om OTR dæk på over 24 inches (over 60 cm i fælg-diameter) til de største lastbiler til eksempelvis minedrift og også om dæk til de kørende kraner, der findes i havne og til gravemaskiner.

  Denne type dæk skal primært kunne tåle hård belastning i form af vægt, mens gode egenskaber til hastighed er mindre vigtigt.   

  Se historien på Continental.

  Mere information om Continental i Lousado på Just-Auto, som kan fortælle at fabrikken i Portugal allerede beskæftiger 2000 ansatte inden udvidelsen. Continental lyder amerikansk, men er faktisk grundlagt i Tyskland i 1871 og er fortsat en tysk virksomhed.

  Sean
  Portugalnyt

  Emner: