Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkDanskere i corona-karantæne tog til Madeira

Sidste indlæg 10-03-2020 16:33 af caty. Antal svar: 1.
Side 1 af 1 (2 poster)
Forrige Næste
 • 10-03-2020 9:49

  Danskere i corona-karantæne tog til Madeira

  Der er imidlertid samarbejde mellem myndigheder i EU, så nu sidder den lille familie fra København i karantæne på deres hotel-værelse i Funchal.

  Se historien på Berlingske.

  Sean
  Portugalnyt

 • 10-03-2020 16:33

  • caty
  • Top 150 Bidragsyder
  • Aktiv siden:
   15-09-2013
  • Indlæg 3

  Sv: Danskere i corona-karantæne tog til Madeira

  Heldigt for dem at kaptajnen på flyet ikke vidste at de var ombord, for så havde han helt sikkkert sat dem af flyet undervejs, hvilket ville give dem en stor regning at betale!

  Heldige at bo i et land, hvor myndighederne tror fuldt ud på at folk er ansvarlige!

  Heldige at myndighederne ikke offentliggører deres identitet, så alle andre får bekendtskab med, hvor fuldstændig uansvarlige de er!

  Heldige at have valgt at tage til et land, hvor de kan være på deres hotelrum istedet for i fængsel, efter at have udsat en masse uskyldige mennesker for smittefare, og måske død!

  Vi kan bare håbe på, at de også er så heldige at de ikke har smittet, alle de mange mennesker de har været i kontakt med under deres flugt fra Danmark!

  "Den lille familie" burde straffes i stedet for at sidde på et bekvemt hotelværelse, efter at have udvist en enorm egoisme, og fuldstændig ligegyldighed overfor deres medmennesker, både på fly og videre på destinationen, hvor de må have været i berøring med en masse mennesker. Et utroligt kedeligt eksempel på total uintilligens og naivitet, der gør at vi danskere i udlandet skammer os over dem!