Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkGod hygiejne skal sælge Portugal som rejseland

Sidste indlæg 29-04-2020 13:19 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 29-04-2020 13:19

  God hygiejne skal sælge Portugal som rejseland

  Når Corona-faren en dag er drevet over, er Portugal klar med tiltag, der skal sikre at landet igen kan modtage turister fra ikke mindst Skandinavien og og det øvrige Nordeuropa.

  Se mere om Clean & Safe kampagnen, som Portugals turistbureau sætter igang, så snart omstændighederne er til det.

  Kort fortalt er der tale om en standard for god hygiejne og en certificering, som myndighederne kontrollerer.

  Gode hurtige beslutninger og heldigt udfald
  Danmark og Portugal havde midt/slut april 2020 ca. den samme udbredelse af smitte i befolkningen set i forhold til indbyggertal.

  Antallet af døde som følge af corona-smitte var set i forhold til indbyggertal også på omkring samme niveau i de to lande (med forbehold for at den danske statistik måske er lidt mere opdateret).

  I Portugal har man været lidt hurtigere til at teste et bedre udsnit af befolkningen for smitte end i Danmark, men med Sundhedsstyrelsens seneste tiltag, forventes denne forskel at udlignes.

  Portugal måtte midt i marts indføre langt mere drastiske forholdsregler end Danmark for at få smitten under kontrol, og det er i stor udstrækning lykkedes. Sammenligner man med nabolandet Spanien, er Portugal per april 2020 sluppet særdeles godt gennem de første svære måneder. 

  Den 18. marts blev der indført undtagelsestilstand i Portugal, som ophæves igen 3. maj, skriver eksempelvis The Brussels Times.

  Sean
  Portugalnyt