Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkInternational Lusitano Festival i Cascais

Sidste indlæg 03-06-2008 14:02 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 03-06-2008 14:02

  International Lusitano Festival i Cascais

  Den Internationale Lusitano festival afholdes den 4. - 7. juni 2008 på ridecenteret Hipódromo Municipal Manuel Possolo i Cascais.

  Portugalnyt har etableret et samarbejde med den danske Lusitano-entusiast, Eva Ørndrup, der også deltager i arrangementet i Cascais. Eva har bidraget til etableringen af to omfattende artikler om Lusitano heste samt Lusitano racestandarden her på Portugalnyt. Fremover vil Eva også skrive om Lusitano-arrangementer i Portugal,

  I den internationale Lusitano festival dystes bl.a. i Equitação de Trabalho - som er det samme som Working Equestrian og Equitação à Portuguesa, som er traditionel portugisisk dressur - disse klasser rides i traditionel portugisisk påklædning, så som tilskuer får man også et alternativt indblik i den portugisiske kultur. 

  Programmet for Festival Internacional do Cavalo Puro Sangue Lusitano 2008  kan ses her: www.cavalo-lusitano.com/noticia/164 (portugisisk)

  Lusitano festival i Cascais


  Tip os gerne om andre gode Lusitano-sider (info@portugalnyt.dk), eller skriv om din oplevelse af Lusitano festivalen her i Portugal Forum.


   

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk